søndag den 4. august 2013

Bærkage



Her kommer vi til en sand klassiker i vores hjem. Denne kage er nem og hurtig og er let at variere, alt efter hvilke bær, man foretrækker!

Ingredienser:
·       75 g. smeltet margarine
·       3 æg
·       2 dl. sukker
·       2½ dl. mel
·       1½ - 2 dl. friske eller frosne bær, f.eks. solbær, hindbær, brombær
·       Creme fraiche til servering

Smelt margarinen i en gryde. Rør æg og sukker sammen tilsæt margarinen og derefter mel og rør det hele sammen med en ske.
Fordel dejen i en tærteform. Fordel bærrene oven på dejen.
Bag kagen ved 200 grader i 25 – 30 minutter til dejen er svaglysebrun. Stik evt. i midten af kagen med en spids kniv eller strikkepind.

Server med creme fraiche eller flødeskum.


1 kommentar:

  1. wow, looks amazing :) unfortunately I cant understand your language :)

    SvarSlet