Her har vi lavet en rigtig lækker banankage, man sagtens kan pynte med chokolade, selvom vi ikke gjorde det her.
Denne kage er hurtig at lave og smager rigtig godt. Den er
fugtig i konsistensen og kan holde sig i flere dage. Og hvis man har bananer,
der er lige på kanten, kan man nå at bruge dem i kagen her. Ofte laver jeg
dobbelt portion, idet kagen så bliver lidt større og holder lidt længere.
3 æg
170 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g. smeltet afkølet smør
1 moset banan
Pynt: Smeltet overtrækschokolade (kan udelades).
Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen. Bland mel og
bagepulver i skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i dejen. Hæld dejen i
en 1 liters franskbrødform og bag kagen nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 55
minutter. Vend kagen ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen.
scrummy xx
SvarSlet